top of page

Varausehdot ja käytännöt!

Varausehdot ja käytännöt hyväksytään automaattisesti kun varaat ajan, luethan ne siis huolellisesti jotta vältymme epäselvyyksiltä. Ehdot ja käytännöt suojaavat sekä työntekijää että kuluttajaa. 

Yleistä

Tässä kohtaa kerron hieman yleisistä säännöistä ja käytännöistä meidän studiolla! 

Ajalle saapuminen

Saavuthan ajallesi ajoissa! Jos haluat tulla hieman aiemmin esimerkiksi juomaan kupin kahvia tai teetä se on täysin sallittua, meiltä löytyy useita eri juomavaihtoehtoja täysin veloituksetta!

Yli 15min myöhästyminen ilman aiempaa ilmoitusta johtaa automaattisesti ajan peruuntumiseen jolloin olet velvollinen korvaamaan 100% palvelun hinnasta. 

Palvelun aikana

Palvelun aikana esimerkiksi puhelimen käyttö on täysin sallittua mikäli se on mahdollista eikä hidasta/estä palvelun suorittamista. Ethän kuitenkaan syö tai juo mitään mikä ei ole suljettavassa pakkauksessa; esimerkiksi rakennekynsiä tehdessä syntyy paljon pölyä joka ei ole terveellistä ruuan tai juoman mukana sisään mennessä.  

Tupakka/nuuska taukoja voi pitää välttämättömässä tilanteessa, mutta kuitenkin toivomme että näitä ei olisi usein! 

Ripsien-
pidennykset

Tulethan palveluun puhtailla silmillä! Uusien ripsien ajalle tulee meikit olla poistettuna ja huoltoon tullessa ripset olisi hyvä pestä kotona enne aikaa.

Kerrothan tekijälle mikäli sinulla löytyy valoyliherkkyyttä tai migreenitaipumusta, tähänkin löytyy muutama niksi jonka voimme tehdä jotta aikasi olisi mahdollisimman mukava!

Ajan jälkeen ripsiä ei tulisi kastella 24h ajasta eikä niitä tulisi kosketella sormin ylimääräistä. Öljypohjaisia meikinpoistoaineita tai rasvoja ei tulisi käyttää silmien lähettyvillä, jotta taataan ripsille mahdollisimman hyvä pysyvyys. Ripsiä on hyvä pestä päivittäin niille tarkoitetulla pesuaineella, jotta öljyt eivät pääse hajottamaan ja heikentämään pysyvyyttä. 

Peruuttaminen & siirtäminen

Ajan peruuttaminen ja siirtäminen tulee tapahtua 48h ennen aikaa. Jos peruutus tulee myöhemmin kuin 48h peritään palvelun veloituksesta 50%. Jos peruutus tulee alle 24h ennen aikaa veloitetaan täysi 100% palvelun hinnasta. Sairastapauksissa aikaa voidaan siirtää kerran, mutta tämän jälkeen aikaa ei voi enää siirtää tai perua. 

Sairastapauksessa aika siirretään max. viikon päähän alkuperäisestä ajasta, mikäli aikoja ei ole tarjolla tai ajat eivät sovi sinulle joudutaan palvelun hinta veloittamaan kokonaisuudessaan. 

Ilmoitathan peruutuksesta mahdollisimman aikaisin joko viestillä puhelimeen, sähköpostilla tai Instagramin kautta! 

Takuu ja hyvitykset

Kaikille palveluille on olemassa 7pv takuu. Mikäli huomaat että esimerkiksi ripsienpidennyksiä putoaa tavallista enemmän tai vaikkapa kynsiä katkeaa odottamattomasti tarkista oletko oikeutettu takuuhuoltoon / rahojen palautukseen.

Takuu pätee vain mikäli kotona on noudatettu kotihoito-ohjeita. Ensisijaisesti takuu oikeuttaa veloituksettomaan takuuhuoltoon, mutta mikäli sopivaa aikaa ei saada sovittua voidaan sopia huollon yhteydessä tulevasta alennuksesta tai hyvityksestä.

Ripsienpidennykset:

  • Et ole käyttänyt öljypohjaisia tuotteita

  • Et ole nyppinyt tai hinkannut pidennyksiä

  • Et ole ollut kuumien höyryjen tai tulen lähettyvillä niin että ne olisivat silmieen lähettyvillä.

  • Allerginen reaktio ei oikeuta hyvitykseen, mutta poistamme ripset täysin veloituksetta!

Rakennekynnet:

  • Kynnet ovat koriste, eivät työkalu. Hyvitykseen on oikeus vain silloin, kun kynsi on katkennut huomaamatta ilman ylimääräistä stressiä tai kolauksia. Itsestä aiheutuneita katkeamisia tai irtoamista ei korvata.

  • Myöskään koristeiden (timanttien ja muiden 3D koristeiden) irtilähtöä ei korvata. 

  • Et ole repinyt tai nyppinyt kynsiä

  • Kynsiä ei tulisi myöskään painella tai "keikuttaa" tämä heikentää rakenteen ja luonnonkynnen sidosta. 

bottom of page