top of page

Rakennekynnet

IMG_8600.jpg

Rakennekynnet rakennetaan geelillä muottien avulla oman kynnen päälle. Rakennekynsiä voidaan tehdä monia eri pituuksia ja monia eri muotoja. Tavallisimmat muotovaihtoehdot ovat neliö (kavennettu tai normaali), ovaali, manteli ja stiletto.

 

Kun rakennekynsi on oikeilla tekniikoilla ja turvallisilla tuotteilla tehty, se ei vaurioita omaa kynttä lainkaan. Normaali huoltoväli rakenteille on 3-4vk, mutta jokaisen kynsi kasvaa omaa vauhtia ja huoltoväli arvioidaan yksilöllisesti.

Kuvassa: Keskipitkät rakennekynnet terävällä mantelilla.

Ripsienpidennykset

2BB3E637-4BA2-4E16-9F2E-207DDB2CDA8D 2.JPG

Ripsienpidennykset tehdään oman ripsen jatkeeksi heille, jotka hakevat lisäpituutta tai volyymia omiin luonnonripsiin. Pidennykset voivat olla volyymit, joissa kuituja lisätään omiin ripsiin 2 tai enemmän jotta saadaan kuvan mukainen lopputulos. Kevyempi vaihtoehto volyymeihin on klassinen ripsienpidennys. Klassisissa pidennyksissä omaan ripseen liimataan vain yksi kuitu per ripsi jotta saadaan luonnollisempi ilme. Heille jotka eivät aivan löydä paikkaansa näistä kahdesta löytyy vielä kolmas vaihtoehto! Hybridit ovat klassisten ja volyymien sekoituksena tehty look, jonka ulkonäkö on hieman rikotumpi.

Lashlift ja Browlift

IMG_8605.jpg
IMG_8606.jpg

Lashlift on sinulle, joka haluaa korostaa omien ripsien kauneutta. Lift tehdään Italiassa kliinisesti testatulla InLei- järjestelmällä, jolla ripsi laminoidaan 6-12vk ajaksi kaarevaan muotoon. Lashlift sopii myös herkkäsilmäisille ja ripsiliima-allergikoille, sillä Lift ei vaadi juurikaan erikoista jälkihoitoa palvelun jälkeen!

Browlift / Kulmien laminointi vie päivästäsi kulmakarvojen kanssa tappelun mennessään! Laminoinnissa käytetään samoja hellävaraisia aineita kuin lashliftissä, mutta tälläkertaa kohteena ovat kulmakarvat! Laminointi tekee karvasta helposti muotoiltavan ja uusi kohotettu ilme pysyy 6-12vk hyvänä! Aamulla ei tarvi kuin sipaista hieman kulmaseerumia tai kulmaripsiväriä ja kulmat pysyvät koko päivän paikallaan!

Geelilakkaus ja oman kynnen geelaus

IMG_8597.jpg
IMG_8593.jpg

Geelilakkaus tehdään oman kynnen päälle kuten muutkin ehosteet, mutta geelilakkaus on tarkoitettu heille, jotka pitävät kynsiään erittäin lyhyenä. Geelilakka antaa kestävän kauniin tuloksen, mutta kynsi pysyy edelleen työystävällisenä ja tätä suosittelenkin esimerkiksi heille, jotka tekevät paljon tietokoneella töitä!

Oman kynnen geelaus geelilakan tapaan sopii lyhyemmälle kynnelle, mutta ohuen rakennegeelikerroksen takia sen avulla voi myös kasvattaa kynttä. Lukuisat kynsiään purevat asiakkaat ovat päässeet eroon tavastaan oman kynnen geelauksen avulla, sillä rakennegeeliä ei saa puremalla rikki! Oman kynnen geelaus tajoaa loistavan suojan heille, joilla on luonnostaan pitkät ja vahvat kynnet ja haluavat säilyttää ne niin!

bottom of page